Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Oferta speciala
Kit URMET 1 Familie cod 1722/83

 

Pret cu TVA: 1666.00 Lei

     
                  GAMA TOUCH LINE

Gama TOUCH LINE in mai multe variante de instalare

In functie de modul de conectare, distanta maxima de functionare si diversitatea de configuratii posibile, gama Touch Line se imparte in doua variante: 4 fire si Rezidential.

DETALII

 • Touch Line - 4 fire
  • Instalatii pentru imobile de 1-2-3-5-8-10 Familii si blocuri de pana la 255 de apartamente.
  • Instalarea necesita competente tehnice medii.
  • Cabluri recomandate in functie de distanta de functionare: 4 x 0.5 mm2 pana la 100 m; 4 x 0.75 mm2 pana la 150 m;  UTP cat 5e (AWG24)/ cat 6e (AWG23) pana la 200 m.
 • Touch Line – Rezidential
  • Instalatii pentru imobile de 1-2-3 Familii si blocuri de pana la 255 de apartamente, precum si solutii pentru complexuri rezidentiale.
  • Instalarea trebuie realizata doar de catre instalatori specializati.
  • Cablul recomandat este UTP cat 5e/ cat 6e (AWG24). Pentru conexiunile principale se utilizeaza conectori RJ45.
  • Distanta de functionare este de max. 1000 m intre panoul exterior si cel mai indepartat terminal din instalatie.

Un "touch" original

Citatul „complex, dar nu complicat” exprima in maniera cea mai relevanta filosofia care sta la baza inovarii si proiectarii de produse in compania ELECTRA. Gama de videointerfoane Touch Line a fost dezvoltata exact in acest spirit, rezultand o familie completa de produse ce imbina armonios design-ul intuitiv cu diversitatea de functiuni si solutii de instalare pentru case, blocuri, centre rezidentiale.

Design GLASS & TOUCH
STICLA securizata este materialul esential utilizat in realizarea videointerfoanelor din gama Touch Line, ceea ce induce o eleganta naturala si atemporala. Pe langa estetica minimalista, sticla securizata printr-un proces chimic de intarire transfera asupra produselor si alte caracteristici fundamentale: rezistenta la zgarieturi si lovituri, etanseitate, pastrarea in timp a aspectului lucios si intretinerea usoara.
Prin utilizarea tastelor TOUCH iluminate, panourile si terminalele din gama Touch Line urmeaza tendintele actuale in design si tehnologie, vizand usurinta de utilizare inregistrare de imagini printrprintr-un limbaj vizual universal valabil, cu marcaje grafice intuitive. In acelasi timp, prin aspectul compact si esentializat, se integreaza cu usurinta in arhitectura contemporana si dezvolta o veritabila „estetica a invizibilului”, fiind o prezenta notabila in orice amenajare fara a fi intruziva.
Proiectate si dezvoltate dupa standarde internationale si executate din materiale prietenoase cu mediul, produsele din gama Touch Line respecta principiile unui design democratic, combinand un pret accesibil cu aspectul premium.

DETALII


Solutie video avansata
O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte. In epoca in care tehnologia evolueaza in salturi spectaculoase, fiind in acelasi timp si accesibila, videointerfonul tinde sa inlocuiasca interfonul audio clasic.
Solutia video dezvoltata de ELECTRA pentru produsele Touch Line este perfect adaptata la nevoile de securitate a utilizatorilor: camera video orientabila, calitate foarte buna a imaginii ziua si noaptea, functionare la temperaturi foarte scazute, camere aditionale, monitorizare extinsa si inregistare de imagini.  

DETALII


Nivele de functiuni
Oamenii sunt diferiti si prin urmare interpreteaza diferit ce inseamna protectia si confortul. Unii au nevoie de un interfon standard, cu functiuni clasice, in timp ce altii caută solutii avansate, care pot oferi mai multa siguranta si utilitate.
Am tinut cont de acest aspect in proiectarea produselor Touch Line, care sunt realizate pe doua nivele de functiuni. Nivelul smart+ include functiunile de baza – apel, convorbire, monitorizare, acces si auxiliar, reinterpretate cu diverse optiuni de reglare si setare. Nivelul extra aduce mai multa securitate, prin adaugarea functiei de preluare imagini cu memorie foto.

DETALII


Interconectivitate cu produse aditionale
Produsele din gama Touch Line au fost proiectate plecand de la principiile de baza ale casei inteligente: securitate, confort si interconectivitate. Toate elementele sistemului de videointerfon Touch Line au conexiuni directe pentru o multitudine de produse aditionale: diverse tipuri de yale, camere video externe, video recorder, automatizarea portii auto, sonerie, dispozitiv de avertizare suplimentara a apelului, panouri si terminale aditionale.

DETALII


Nivele de complexitate a instalarii
In dezvoltarea gamei Touch Line am tinut cont si de multitudinea situatiilor la instalare, generata de mai multi factori: marimea si dispunerea cladirilor,  distanta de la intrare si pana la cel mai indepartat apartament, variate tipuri de cabluri, competente diferite de instalare.
In acest sens, in functie de modul de conectare, distanta maxima de functionare si diversitatea de configuratii posibile, gama Touch Line se imparte in doua variante: 4 fire si Rezidential.

DETALII

 • Touch Line - 4 fire
  • Instalatii pentru imobile de 1-2-3-5-8-10 Familii si blocuri de pana la 255 de apartamente.
  • Instalarea necesita competente tehnice medii.
  • Cabluri recomandate in functie de distanta de functionare: 4 x 0.5 mm2 pana la 100 m; 4 x 0.75 mm2 pana la 150 m;  UTP cat 5e/ cat 6e (AWG24) pana la 200 m.
 • Touch Line – Rezidential
  • Instalatii pentru imobile de 1-2-3 Familii si blocuri de pana la 255 de apartamente, precum si solutii complexe pentru rezidentiale.
  • Instalarea trebuie realizata doar de catre instalatori specializati.
  • Cablul recomandat este UTP cat 5e/ cat 6e (AWG24). Pentru conexiunile principale se utilizeaza
   conectori RJ45.
  • Distanta de functionare este de max. 1000 m intre panoul exterior si cel mai indepartat terminal
   din instalatie.
» GAMA TOUCH LINE

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer
Website detinut de SC Esi Bussines SRL , CIF: RO 28236193 , Reg.Com: J23/772/2011