Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Oferta speciala
     
                  Kit Video Bticino WI-FI

Kit Video Bticino WI-FI

 

 

Pret cu TVA: 3724.70 Lei

 

Comanda acest produs

Kit Video Bticino WI-FIKit Video Bticino WI-FIKit Video Bticino WI-FIKit Video Bticino WI-FIKit Video Bticino WI-FIKit Video Bticino WI-FIKit Video Bticino WI-FIKit Video Bticino WI-FI
Comanda instant - Kit Video Bticino WI-FI

Email Telefon

Kit Video Bticino WI-FI

                                      

                                                                      https://youtu.be/fznUXkBUf_w

 

                             
                                    

  kit video maini libere pentru o familie: clasa 300x13E unitate video cu Wi-Fi, handsfree, bucla inductiva , 7'' touch screen LCD display si interfon cu memorie audio/video; LINEA3000 panou de control cu capac ZAMAK , camera color si radar de proximinitate , cu un set de carduri de acces colorate si doua door-lock release discuri simple. 

Instalatiile pot fi configurate pentru o familie sau doua. Poate sustine o maxima de 20 de carduri de acces (125KHZ) pentru deschiderea usii electrice (incluzand cea pentru sistemul de management).

Placuta de nume este aprinsa de un LED alb, poate sa fie instalata wall sau flush cu acesorii specifice:(350020) cutie montata flush cu (343061) acesoriu montat flush -a se cumpara separat.

Poate fi folosit si cu scut de ploaie (343051) – a se cumpara separat. Panoul de control are o protectie index IP54- protectie impotriva impactului fizic IK10.

Multumita conexiunii WI-FI integrata in unitatea interna video ,este posibil sa asociezi aparatul electronic  cu aplicatia de intrare (disponibila pentru Android si IOS).

Poti accesa functiile principale  pentru unitatea interna video (primitul apelurilor, deschiderea incuietorii , activarea panoului de intrare si alte activitati).

Unitatea video interna are memorie audio/video si o functie de bucla inductiva  (pentru a putea fi folosita si de persoanele cu aparat auditiv  echipate cu selector T).

Are chei capacitive pentru controlul  functiilor video principale : deschiderea usii , conexiune handsfree , activarea camerei si cheia Favorita (poate fi folosita pentru activarea actiunilor des folosite- ex: luminile de pe casa scarii,intercom, si alte activitati).

Accesul la configurare , ajustari si fuctii folosind display-ul touch cu interferenta grafica. Montare pe perete cu 

suport specific (344632)- a se cumpara separat.                                     
                        
spacer
Website detinut de SC Esi Bussines SRL , CIF: RO 28236193 , Reg.Com: J23/772/2011