Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Oferta speciala
Kit URMET 1 Familie cod 1722/83

 

Pret cu TVA: 1666.00 Lei

     
                  Descriere

Usile  de la intrarea in bloc sunt realizate din profile metalice, panouri termoizolante si geam termopan. Este proiectata pentru trafic greu, specific scarilor de bloc, rezistenta in timp fiind infinit superiora celor din PVC.. Avem o experienta de 7 ani in realizarea usilor de acces in bloc. Garantia oferita pentru usile de bloc este de 24 de luni.

Specificatii

Detalii tehnice • Tocul – Realizat din teava rectangulara 100*50*2; – Pragul de jos este de 20 mm pentru o mai buna etansare a usilor. • Usa – Realizata din teava rectangulara 100*50*2 mm; – Izolata in partea inferioara cu panou termoizolant ,format din doua foi tabla otel dubludecapata grosimea 1.5mm pe ambele parti,cu izolatie termica si fonica la interior,grosimea 40mm si profile “U” de intaritura – Prevazuta pe laturile de inchidere cu cheder; – Prevazuta cu maner exterior din inox; -; – Fixata pe toc cu 3 balamale; – Geam termopan. •, pretul final fiind comunicat dupa masuratorile din locatia dumneavoastra si dupa stabilirea tuturor detaliilor tehnice. Va oferim gratuit deplasarea pentru masuratori si consultanta tehnica.

Caracteristici  
Dimensiuni: se pot executa pe baza de comanda la orice dimensiune, intr-un canat sau in doua canaturi, cu sau fara supralumina.
Constructie: 2 foi de tabla de otel dublu decapata de 1.5 mm, cu ranforsari interioare in forma de ‘zet’, canturi faltuite ce confera o mare rezistenta intregului ansamblu, toc profilat din tabla de otel dublu decapata de 1,5 mm, polistiren rigid expandat(ignifug) la interior ce asigura o buna izolare termica si fonica, si asigura comportarea usii ca un intreg.
Finisare: blatul de usa metalica este finisat prin aplicarea de furnir sintetic ce imita diferite nuante de furnir lemnos sau vopsit texturat hammerschlag, tocul este vopsit, vopsire ce asigura un aspect modern si o rezistenta sporita la actiunile mecanice.(optional tocul usii poate fi imbracat un furnir).

» USI DE BLOC

spacer
Website detinut de SC Esi Bussines SRL , CIF: RO 28236193 , Reg.Com: J23/772/2011